Pszichoterápiás rendelő Budapesten

A jelen weboldal abból a célból készült, hogy keresőoptimalizálás segítségével a Google első oldalára kerüljön a pszichoterápia szakszavainak és a Budapest városnévnek a kombinációival.

Életvezetési és pszichológiai tanácsadás Bp

Pszichoterápia rendelő Budapest

Pszichológus terapeuta Budapesten

A kognitív pszichológia elmélete szerint az emberi elme információ-feldolgozó képességének köszönhetően a külvilág ingerei egyre elvontabb reprezentációkként képződnek le pszichénkben. Ilyen képzetet alkot a felismerés, hogy egy pszichoterapeutákat foglalkoztató fővárosi magánrendelő akkor működhet sikeresen, ha online entitásként jelen van a világhálón és portálja bizonyos keresésekkel jól szerepel a találatok rangsorában. Ígyen rákeresési kifejezés lehet például a pszichoterápiás rendelő budapest fogalom, amelyet a terépiás kezelést, életvezetési tanácsadást igénylő fovárosiak begépelnek a keresőprogramba. Az élen szereplő honlap mögött álló, számos szolgáltatást kínáló vállalkozás bőven száíthat ügyfelekre, ha időpont foglalási opció is szerepel oldalukon.

Ám az ehelyt ajánlott pszichoterápiás rendelő egyelőre még csak egy virtuális helyszín Budapest XII. kerületében. Valóságos rendelőintézet is működik itt, neve és a weboldalára mutató link akkor kerül elhelyezésre, amikor a SEO-szakember megbízást kap a céges honlap keresőoptimalizálására, és azt igyekszik elérni, hogy a fent említettetúl a pszichoterápiás konzultáció, életvezetési tanácsadás, pszichológiai tanácsadás bp, kulcsszavakra nézve releváns tartalmakat jelentessen meg. Ebben számíthat szaktanácsadójára és szövegírójára, Dr. Kállay O. Béla pszichiáterre és pszichológusra.

Családterápia, párterápia árak

A szakpszichológusok véleménye szerint a krízisbe jutott párkapcsolatok és házasságok igen magas százalékukban (90 fölött) megmenthetőek. A felkészült szakember nyújtotta pártanácsadás segít kilábalni a válságból, az aktív családterápiás segítség (nem ritkán: konkrét beavatkozás) lehetőséget teremt a belső pszichés erőtartalékok feltárására és felfejlesztésére, lehetőséget ad a legbennsőbb emberi érzések tisztázására és kimondására.

A párkapcsolati és családterápiás tanácsadás ára a fokozott kockázat és a terapeutára nehezedő szakmai felelősség miatt magas. 1 óra egy konzultáció 15.000-25.000 Ft közé esik ma Budapesten. De megéri, mert minden család képes lehet arra, hogy kiegyensúlyozottan működjön, ezért érdemes lépéseket tenni a család és/vagy párkapcsolat harmonikus működésének irányában. Ne késlekedjen ehhez szakmai segítséget kérni. Időpont foglalás most!

áletvezetési pszichológiai tanácsadás

Pszichológiai tanácsadás

A közvetlen terápiás kezelést általában pszichológiai tanácsadás előzi meg. Ennek során segítség nyújtható akár konkrét élethelyzetre vonatkozó bizonytalanságokkal küzdők, akár szorongások miatt szenvedők számára, de életviteli tippeket kaphatnak azok is, akik képtelenek sikertelenségükkel, a karrierükben felbukkanó elakadásokkal szembenézni. Cél lehet továbbbá a kiegyensúlyozottság és a mélyebb önismeret felé törekvés segítése pszichológiai ismeretek alapján. Fontos tudni, hogy a szakmailag bármennyire is tökéletes

életvezetési tanácsadás

csakis a kliens aktív és pozitív reagálása nyomán lehet sikeres. Ugyanis a tanácsadó nem mondja meg, hogy mi a jó és helyes lépés egy-egy konkrét élethelyzetben, nem erőltet semmit az ügyfélre, ez pszichológiai szolgáltatás arról szól, hogy a terápeuta abban támogatja a hozzá fordulót, hogy a saját döntéseiben elegendő valós információval rendelkezzen és reális szempontok szerint mérlegeljen.

Online pszichoterápia

Járványidőszakban a budapesti pszichoterápiás rendelő munkatársai online csatornákon adnak konzultációt, végzik a tanácsadást, esetenként a terápiás kezelést.

Létezik ingyenes pszichológiai tanácsadás?

Az ajánlott szakrendelő szolgáltatásain kívül budapesti egyetemi diákok számára más lehetőség is adott: az ELTE PPK Életvezetési Tanácsadó ingyenes pszichológiai tanácsadását bármelyik karról igénybe vehetik a hazai és külföldi hallgatók.

addiktológiai tanácsadás

Addiktológiai konzultáns Budapest

A képzett szakértő a szenvedélybetegségek terén ad életviteli, egészségügyi, jógi, ellátási tanácsot és nyújt segítséget. Képzése során felsőfokú szakdiplomát szerezvén feladatává válik a munkája körébe vont kliensek támogatása a szenvedélyállapotukktal és -betegségükkel kapcsolatos saját döntéseik meghozatalában. Nem helyettesítheti a doktori szintű feladatok ellátását, az orvosi vagy szakpszichológusi beavatkozást nem igénylő diagnosztikai teendők ellátása azonban hatáskörébe tartozik, csakúgy a megfelelő információk és a mentális segítség nyújtása a páciensek problémájával kapcsolatban. A budapesten működő addiktológiai konzultáns (asszistens) vállalt szolgáltatása keretében hivatott követni a rá bizott szenvedélybetegek állapotát és a kezelés folyamatot, a rehabilitációs munkát a traumák feldolgozásában. Szervezhet pszichodráma- és művészetterápiás csoportokat.

Pszichodráma - Drámaterápia

A pszichodráma-csoportokban zajló foglalkozások a pszichoterápiás kezelés kiegészító gyakorlatái. Ez egy akcióelvű, cselekvésközpontú, tüneti- és feltáró jellegű csoportterápiás módszer, amely többek között rejtett traumák feltárására szolgál. Irodalmi műfajjá tételére Balla D. Károly tett kísérletet: Pszichodráma-párbeszédek a terapeuta esetleírásaival kiegészítve (ezek a szöveg alatti tovább> link után olvashatók). Egy számos abszurd irodalmi pszichodráma közül:

Kés és olajág

- Add ide a kést.
- Milyen kést?
- Amit a kezedben tartasz.
- Az nem kés, hanem olajág.
- Akkor add ide az olajágat.
- Nem adom.
- Miért?
- Mert akkor nálad lesz a kés.

pszichológiai rendelés bp

Pánikbetegség gyógyítása

Eddigi legérdekesebb és talán legsikeresebb SEO-munkám: az alapos tartalomoptimalizálás és sokhavi linképítő tuning-projekt után a terápiás kezelést oktatóvideók formájában felkínáló szájt első helyre került a Google-ban ekekkel a kulcsszavakkal:

 • pánikbetegség öngyógyítása
 • agorafóbiai kezelése
 • kognitív viselkedésterápia otthon

Miután TOP helyezéseket szerzett, akkora lett az organikus keresésekből származó forgalma, hogy a keres-talál-kattint interakciók magas száma az élpozícióban stabilizálza a webhelyet, és ezek a kiváló kondíciók azután is megmaradtak, hogy a linktámogatás gyengülni kezdett és szinte megszűnt. Így ma már leginkább csak a segédoldalakra mutatnak linkek:

Pszichoterápiás rendelő Budapest

Az életvezetési tanácsadás aszichológus terapeuta munkakörébe tartozik. A pszichoterápia keresett szolgáltatás Bp városában, különösen népszerűek a budai tanácsadó szolgáltatásai. Ha nem elégíti ki az online terápia, foglaljon időpontot a rendelő honlapján életvezetési és pszichológiai tanácsadás témában.

További témakörök a weboldalon:

 • Lelkisegély szolgálat Magyarországon.
 • Miért magasak a párterápia és családterápia árak?
 • Pszichológus magánrendelő Bp - időpont foglalás.
 • Pánikbetegség kezelése, agorafóbia gyógyítása
 • Kognitív viselkedésterápia gyakorlatok otthon
 • Az addiktológiai asszisztens/konzultáns feladatai
 • Seo szolgáltatások: keresőmarkeing, linképítés
 • Honlap optimalizálás, weboldal seo tanácsok

SEO tanácsadás, keresőmarketing szolgáltatás - keresőoptimalizálás Budapest

bdk honlap seoAz internetes entitások online reputációja SEO és SEM eljárosokkal, webtechnikai módszerekkel növelhető. Ezzel szakemberek foglalkoznak, akik meggyőzik a honlaptulajdonosokat, hogy az organikus forgalom növeléséhez szükséges a célorientált honlap optimalizálás keresőszempontok szerint. Ezt weboldal elemzés és keresőmarketing tanácsadás előzi meg. A konkrét Google előresoroláshoz a szemantikus keresőoptimalizálás és prémium linképítés Arvisura-eszközei vehetők igénybe. Egyéb szerviz: releváns tartalmú PR-cikk elhelyezés azonnal magas indexeltségű MOZ DA 60+ portálokon.

© BDK keresőmarketing szakértő: SEO tanácsadás, kiszolgálás -- Budapesti céges honlapok optimalizálása